The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı yangın kapıları ile müntesip firmalar, yangın dayanım özellikli kapılarını TSE izinından geçirmek için test bünyelacak baplarını TSE ' nin sınav laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıdem tütünın ve yüksek ısının dışarı çıkmasını önlemek yürekin bapnın sapa metin kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında dikkat edilmesi gereken uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işçiliklevinin yitirilmemesi kucakin hem de merdivenin sadece amacı için kullanılabilmesi bâtınin bu unsura ilgi edilmelidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Binaların bünyesına yönlü kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, Yangın Çıkış Kapısı aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kazalı sınıftaki meseleyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar Yangın Merdiveni Kapısı kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Akıllıca yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye olumlu raporunun tuzakınması karınin en önemli adımdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla çağcıl binalarda kullanılır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page