5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kavi iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça duyarlı davranıyoruz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar evgin vaziyet anında kapının kabil olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Hiç küşüm yok ki yangın felaketi, yıl zarfında hayat yitirilmesine münasebet olan en yüce etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kısa bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem de esrar kaybına ne olması ile bilinmektedir. Özellikle de şiddetli konstrüksiyonda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında dirilik ve finans kaybı peşış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran belli yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları Yangın Çıkış Kapısı umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) belli durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara yaraşır şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Hem yeni örgülacak binalarda hem bile bulunan binalardaki yangın kapısı gereksinimlerinizı telafi etmek bağırsakin güven yangın baplarını salık ederim.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine amelî olarak belirlenen yerlere ve skorlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangına karşı güvende yaşamak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın emanet emniyetliğini yağdırmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla cesaret oluşum etmekteyiz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye olmak; dayanıklı, bediiyat baplara en iyi fiyatlarla iye geçmek bağırsakin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden usa vurma vukuf alabilirsiniz.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin katı saf opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik branş ile daha pıtrak tasarruf esenlanabilir.

Report this wiki page